Voor het maken van de perfecte master kun je deze pagina bezoeken.

Maak de perfecte master.

Fysieke master

Als u een data-CD/DVD maakt, dan kunt u de gewenste bestanden naar de CD/DVD branden met elk gewenst brandprogramma zoals Nero of Toast.

Als u een audio-CD wilt maken, brand dan de losse .WAV of .AIF bestanden als audio CD naar een CD met een brandprogramma als Nero of Toast.

Digitale master

Voor CD's kunt u ons een .DDP of .CUE+.BIN master image toesturen. U stuurt ons deze bestanden toe vanaf uw projectpagina.
(Klik op Starten bij het project waarvan je de master wilt aanleveren en vervolgens op Master aanleveren.)

Voor DVD's kunt u ons een .DDP of .ISO master image toesturen. Andere typen DVD-images kunnen wij niet verwerken.

U kunt de uw master image aanmaken met het gratis te downloaden programma ImgBurn.

Klik hier om dat programma te downloaden.

Indien u op een Mac werkt is er een alternatief programma voor u beschikbaar. Dat heet AnyToISO en kunt u hier downloaden. Als u het programma heeft gedownload en geopend, stopt u uw cd in de lade van uw Mac en klikt u op de middelste tab: 'CD/DVD disk naar ISO image'. Daar kunt u 'Create BIN/CUE image' aanvinken zodat u geen ISO image maar een CUE/BIN image maakt. Deze twee bestanden kunt u vervolgens bij ons aanleveren.