Wanneer je order onze expeditieafdeling verlaat ontvang je een email met de traceer code(s). De traceer code(s) vind je ook in je account onder de knop de groene 'Start' knop te klikken van jouw project en dan omlaag te scrollen naar het kopje 'Track & Trace'.

Bezorgingen gebeuren op werkdagen tussen 9:00 en 18:00. Ben je op het moment van levering niet thuis? Dan krijg je netjes een briefje waarop staat wanneer de productie opnieuw wordt aangeboden of bij welk ophaalpunt je de productie kunt ophalen. Op deze DHL website kun je jouw pakketje(s) traceren. - Vul je Track & Trace nummer in en kies in de dropdown ernaast 'DHL TrackNet Benelux'.