Je offerte wijzigen is makkelijk! Ga naar je project, klik op ‘wijzigen’ in de rechterbovenhoek. Pas je offerte aan en kies ‘opslaan’. Je offerte is gewijzigd. Download je nieuwe offerte indien gewenst als PDF. Let op: Wanneer je materialen hebt aangeleverd kun je de offerte niet meer wijzigen!

Doe je veel vergelijkbare producties? Dan is onze kopieer functie handig! Kopieer je offerte en pas hem aan via de knop ‘wijzigen’. Een nieuw projectnummer wordt automatisch aangemaakt. Voor het annuleren van een offerte klik je op ‘verwijderen.’