Voor het opmaken van de drukwerkbestanden voor jouw cd/dvd/vinyl en verpakking, heb je onze drukwerktemplates nodig, zodat je zeker weet dat je jouw ontwerp met de exacte juiste afmetingen opmaakt. Dit soort werktekeningen worden ook wel sjablonen en templates genoemd.

Deze kun je eenvoudig terugvinden op www.decdperserij.nl/templates. Als je ingelogd bent dan zie je gelijk de templates die bij jouw project horen, als je niet ingelogd bent kun je of inloggen of jouw projectnummer invullen om jouw templates te downloaden.

Wil je meer ondersteuning bij het drukklaar maken van jouw bestanden, kijk dan onze handige video's op www.decdperserij.nl/drukwerktips.