Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan? Bij DeCDPerserij.nl is het bestellen en aanleveren van je materialen super gemakkelijk.

Van offerte tot productie je regelt het bij ons eenvoudig online. En kom je er toch niet uit? Dan zijn onze productspecialisten er om je helpen. Hieronder zie je het traject van A tot Z. Als je vragen hebt kun je ons natuurlijk bellen, of je maakt een ticket aan.

Kies het product dat je wilt

Zoek het product dat je door ons wilt laten maken en pas het aan naar jouw specifieke wensen.

Klik op live offerte. Als je nog niet bent ingelogd dan kun je inloggen of je account aanmaken.

Wanneer je wel al bent ingelogd ga je meteen naar je offerte. Je kunt je offerte als PDF downloaden of verder aanpassen aan je wensen, totdat je materialen gaat aanleveren. Heb je hulp nodig? Aarsel dan niet te bellen met onze product specialisten via 0228350880. Wij maken je offerte graag voor je aan.

Lever je materialen aan

Wij maken maatwerkproducten en hebben dus je artwork en bijvoorbeeld je (audio)master nodig. Deze kun je gemakkelijk vanuit je account aanleveren. Wij starten met de controle van je bestanden nadat de betaling gedaan is. je kunt er voor kiezen om eerst je bestanden aan te leveren en daarna te betalen. Je kunt ook eerst betalen en daarna aanleveren. Het voordeel daarvan is dat we wanneer de bestanden binnen komen ze direct in behandeling worden genomen. Dat is handig wanneer je haast hebt.

Betalen en afronden

Kies hoe je wilt betalen. Je kunt betalen met iDEAL, Creditcard of per bankoverschrijving. Ga akkoord met de levervoorwaarden en klik op ‘Plaats bestelling’ om je bestelling af te ronden.